Jak korzystać z instrukcji dla produktów ASARI

Dokumentacja użytkownika pomoże Ci lepiej poznać możliwości produktów ASARI. Oprócz instrukcji dotyczących zasad działania poszczególnych funkcji znajdziesz tu wskazówki, które pomogą Ci ustawić program tak, by w pełni wykorzystać jego potencjał.

Gdzie znaleźć instrukcje obsługi ASARI?

Szczegółową instrukcję obsługi systemu CRM, ASARI TRACKER czy ASARI WWW znajdziesz tutaj. Dodatkowo przygotowaliśmy dla Ciebie drugi portal, na którym znajdziesz materiały pomocnicze materiały video, które przeprowadzą Cię przez podstawy pracy z ASARI CRM oraz informacje o nowościach w naszych narzędziach. Dostaniesz się do niego z aplikacji po kliknięciu w menu w pozycję Pomoc lub pod adresem: pomoc.asari.pro

Jak korzystać z Dokumentacji użytkownika?

Gdy wejdziesz do Instrukcji systemu CRM od ASARI i pozostałych produktów w ramach serwisu WIKI to po prawej stronie zobaczysz listę pozycji, z której możesz wybrać produkt, który Cię interesuje. Najczęściej będzie to system CRM – ASARI CRM, ale znajdują się tu też informacje o obsłudze: stron WWW, monitora połączeń. systemu ASARI WEB czy dokumentację API

instrukcja systemu CRM

Potrzebną instrukcję mozesz też namierzyć korzystając z wyszukiwarki. Znajdziesz ją na górnej belce po prawej stronie. W razie wątpliwości nasz dział obsługi klienta jest do Twojej dyspozycji.

Tagi: