asariPartner – aktualizacja 2011.02.04

Nowa aktualizacja systemu asariPartner jest już dostępna! Wprowadziliśmy kilka zmian, które jeszcze bardziej ułatwią zarządzanie agencją nieruchomości. Program dla biur nieruchomości umożliwia teraz m.in. ukrywanie agentów nieaktywnych.

Ukrywanie agentów nieaktywnych

W programie ASARI Partner została dodana nowa, użyteczna funkcja. Umożliwia ona ukrywanie agentów nieaktywnych. Jest przydatna szczególnie w biurach nieruchomości, gdzie rotacja użytkowników jest bardzo duża. Wówczas przeszukanie całej listy mogło być problematyczne. Lista nieaktywnych agentów pojawia się na dole, a każdy z nich jest oznaczony w specjalny sposób.

Drukowanie ofert nieruchomości ze zdjęciami

Wprowadziliśmy również poprawkę w drukowaniu ofert nieruchomości ze zdjęciami. Po wprowadzeniu notatki nie są resetowane ustawienia dotyczące zdjęć. To znacznie ułatwia przygotowanie i wysyłkę oferty do klienta. Skorzystaj z nowej opcji i wykorzystaj w pełni możliwości, jakie daje oprogramowanie dla biur nieruchomości ASARI.

Przetestuj za darmo oprogramowanie dla biur nieruchomości ASARI CRM w najnowszej wersji. Zarządzanie bazą ogłoszeń i klientów, automatyczny eksport ofert, zintegrowana strona www – to tylko niektóre z zalet systemu CRM firmy ASARI.

Zobacz więcej