Zarządzanie eksportami na portale teraz w jednym miejscu

Program dla biur nieruchomości to nie tylko baza danych i narzędzia do zarządzania firmą i kontaktami z klientami. Znajdziesz w nim także możliwość eksportów ogłoszeń na portale nieruchomościowe. Tej ostatniej funkcji dotyczą najnowsze zmiany w ASARI. Teraz wszystkie ustawienia dotyczące eksportów znajdziesz w nowej zakładce w panelu Administracja.

W najnowszej wersji oprogramowania znacznie uprościliśmy konfigurację automatycznej publikacji ogłoszeń. Teraz w sekcji Eksport na portale znajdziesz funkcje odpowiedzialne za zarządzanie eksportami. To właśnie w tym miejscu skonfigurujesz publikację ofert na poszczególnych serwisach ogłoszeniowych. Masz również możliwość skonfigurowania własnego serwera ftp i szczegółowych ustawień eksportów. Takie rozwiązanie sprawia, że nasze oprogramowanie dla agencji nieruchomości jest jeszcze bardziej intuicyjne w obsłudze.

W zakładce Eksport na portale możesz ponadto określić preferencje co do publikacji danych adresowych. Są one wykorzystywane nie tylko na serwisach ogłoszeniowych, ale także na stronach internetowych w ramach ASARI WWW. W przypadku zmian – pamiętaj o odświeżeniu ustawień eksportu na stronie biura nieruchomości. Ponadto w opcjach konfiguracyjnych możesz dodać stopkę eksportową oraz określić domyślne ustawienia dla ofert obcych pochodzących z SWO (systemów wymiany ofert) i MLS.

Lista wspieranych portali nieruchomościowych

Oprogramowanie dla biur nieruchomości ASARI umożliwia automatyczny eksport ofert na wiele portali ogłoszeniowych. Samodzielnie decydujesz, na których portalach dana oferta nieruchomości zostanie opublikowana – wystarczy ją oznaczyć w systemie CRM. Wdrożyliśmy mechanizm umożliwiający automatyczną publikację ofert nieruchomości m.in. w serwisach Otodom, Domiporta oraz Gratka. Lista wspieranych serwisów jest rozbudowywana na bieżąco. Aktualną znajdziesz na naszej stronie internetowej w zakładce Eksport ofert.

Sprawdź najnowszy program dla biura nieruchomości – ASARI CRM. Poznaj nasz Program dla biur nieruchomości i wykorzystaj jego możliwości w swojej firmie.

Zobacz więcej