XIV Kongres Polskiej Federacji Rynku Nieruchomości, podsumowanie

Podziel się treścią: FB LI TT

Bardzo dobrze została przyjęta nasza nowa, całkowicie darmowa, nowoczesna aplikacja internetowa dla biur nieruchomości asari.WEB

Zapraszamy do zapoznania się z tą nowoczesną aplikacją pod adresem www.asari.pl lub www.asariweb.pl

W niedługim czasie aplikacja będzie wyposażona w możliwości integrowania się z regionalnymi systemami wymiany ofert oraz wieloma bardzo użytecznymi usługami rozszerzającymi jej aktualne możliwości. W ten sposób program dla biur nieruchomości będzie jeszcze bardziej praktyczny i funkcjonalny.

Więcej na temat samej konferencji Polskiej Federacji Rynku Nieruchomości można przeczytać na stronach tegorocznego organizatora kongresu czyli Stowarzyszenia Pomorskiego Pośredników w Obrocie Nieruchomościami.

Podziel się treścią: FB LI TT

Chcesz wiedzieć więcej o biznesie? Śledź zmiany i zamów subskrypcję!

Administratorem danych osobowych jest ASARI Sp. z o.o. Rozwiń.
    1. Administratorem danych osobowych jest ASARI Sp. z o.o. z siedzibą w: ul. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa („Administrator”, „ASARI”), z którym kontaktować się można poprzez adres e-mail: rodo@asari.pl.
    2. Dane osobowe będą przetwarzane w celu udzielenia odpowiedzi na Pani/Pana wiadomość oraz dla celów marketingowych i analitycznych.
    3. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych jest:
      • prawnie uzasadniony interes Administratora, polegający na obsłudze korespondencji oraz prowadzeniu marketingu bezpośredniego produktów i usług własnych, w tym dla celów analitycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO),
      • w przypadku, jeśli jest Pani/Pan klientem ASARI, niezbędność przetwarzania w celu zawarcia i wykonania umowy zawartej z ASARI (art. 6 ust. 1 lit. b RODO),
    4. Dostęp do Pani/Pana danych będą mieć nasi pracownicy, podwykonawcy oraz podmioty świadczące usługi na naszą rzecz (tj. usługi IT i wsparcia technicznego) w zakresie koniecznym w celu obsługi korespondencji.
    5. Państwa dane będą przechowywane przez okres niezbędny do rozpatrzenia zapytania lub wniesienia sprzeciwu, a w zakresie wyrażonej zgody z art. 172 Prawa telekomunikacyjnego – do czasu jej wycofania, a w zakresie, w jakim komunikacja następuje w ramach umowy – do czasu zakończenia jej wykonywania oraz upływu okresu przedawnienia ewentualnych roszczeń umownych.
    6. Przysługuje Pani/Panu prawo do:
      • żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych,
      • wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Pani/Pana danych osobowych z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją,
      • wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
    7. Podanie danych jest dobrowolne, jednak ich niepodanie będzie skutkowało brakiem możliwości udzielenia odpowiedzi na Pani/Pana wiadomość. Wyrażenie zgody jest dobrowolne.
    8. Dane osobowe nie będą wykorzystywane do podejmowania zautomatyzowanych decyzji, w tym profilowania.